en bred och levande vänsterdebatt med förankring i marxistisk idétradition

Sommarseminarium:
Hegemoni – The H-Word

Lördagen den 26 augusti kommer CMS sommarseminarium 2017 hållas på boken The H-Word: The Peripeteia of Hegemony av Perry Anderson, en lärd och välskriven utläggning om hegemonibegreppets historia och innebörd. Det är ibland motigt att läsa själv så gör det tillsammans med andra. Vi läser boken själva under sommaren och sedan syns vi 26 augusti och snackar tillsammans. Några CMS:are som kan sin Gramsci utan och innan håller introducerande föreläsningar och sen diskuterar vi och blir klokare i grupp.

Lördag 26 augusti kl 11.00-17.00 på Kafe Marx, Kungsgatan 84, Stockholm.

Boken finns att köpa från Verso eller maila CMS om pdf/epub.
Har du frågor under läsningen, skriv så hjälper vi dig: cms [at] cmsmarx.org.

Facebookevent.